Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΣΧΟΛΙΑ

Και για να τα λέμε όλα , πέραν κάποιων αποκρούσεων που στο κάτω κάτω της γραφής , ήταν και υποχρεωμένος να κάνει μιας και μιλάμε για επαγγελματία τερματοφύλακα επιπέδου champions league ο Γκαλίνοβιτς ήταν ασταθέστατος .
Ο Βύντρα μια απο τα ίδια....κάθε που έπιανε μπάλα γινόταν και μια στραβή.
Δεν κάνουν αυτοί οι παίκτες για Παναθηναϊκό και ο τελευταίος , δεν κάνει βεβαίως ούτε και γα την Εθνική για να μην τρελαθούμε κιόλας.......!!!
Ο Μάντζιος ξέρει πολύ μπάλα ........και αυτό θα φανεί στο μέλλον , ένας σύγχρονος επιθέτικος με αντίληψη και πολύ τεχνική..............αρκεί να δει κανείς τον τρόπο με τον οποίο σημείωσε το πρώτο γκολ στον αγώνα με την Βέρντερ.
Ο Μουν είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και νομίζω πως σε λίγο , θα χτυπήσουν την πόρτα του Παναθηναϊκού για αυτόν τον πάιχτη μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες .
Γενικώς φέτος ο Παναθηναϊκός έχει υλικό.............αρκεί να υπάρξει υπομονή απο τους φιλάθλους και σύνεση απο την διοίκηση και σε λίγο θα φτιαχτεί ο Παναθηναϊκός που θέλουν να βλέπουν στο γήπεδο .
Υπάρχει βέβαια μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και αυτό βεβαίως φαίνεται σε κάθε παιχνίδι και μερικές φορές τόσο πολύ που αναρωτιέσαι αν αυτήν την άμυνα θα την εμπιστευόταν προπονητής ΄Β Εθνικής και δεν αστειεύομαι καθόλου.
Ίδομεν.................

Δεν υπάρχουν σχόλια: