Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Μπορεί το βλέμμα όλων απόψε να ήταν στην Αμερική και στο ελπιδοφόρο «νεογνό» που λέγεταιο Ομπάμα , τα βλέμματα όμως και οι καρδίες των Παναθηναϊκών ήταν στραμένα στην ΒΡΕΜΗ .


Με μια εκπληκτική εμφάνιση και λίγο τύχη που είχε λείψει στα προηγούμενα παιχνίδια απο τον ΠΑΟ και ήρθε το «μαγικό» 0-3 και ο Παναθηναϊκός τώρα μπορεί να ελπίζει......σε πρόκριση στους 16 αλλά και σε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή στο «ντερμπι» των «αιωνίων».


Εκείνο που έχει σημασία για την ομάδα του τριφυλιού , είναι πως αλλάζει το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας συνολικά , αν έρθει και το καλό αποτέλεσμα την Κυριακή , τότε οι «φυλλάδες» και οι «πρπονηταράδες» της κερκίδας θα ξεχάσουν τον αποκεφαλισμό του Τεν Κάτε, μέχρι να έρθει βέβαια η πρώτη «στραβή» , μέχρι τότε ................ας χαρούμε το χθεσινό αποτέλεσμα.


Διαιτητής: Β. Κάσαϊ (Ουγγαρία)


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Τ. Σάαφ): Βίζε, Πρεντλ (46΄ Φριτς -68΄ λ.τ. Σανόγκο), Μερτεζάκερ, Νάλντο, Πάσανεν, Μπάουμαν, Βράνιες (62΄ Χαντ), Ντιέγκο, Εζίλ, Πιζάρο, Ρόζενμπεργκ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ (75΄ Μουν), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζιόλης, Σιμάο, Καραγκούνης (79΄ Γκούμας), Μάντζιος (88΄ Σαλπιγγίδης)


Τα γκολ :


Μάντζιος 58ο λεπτό

Καραγκούνης 70ο λεπτό

Τζιόλης 83ο λεπτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: