Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δεν είμαι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ σε καμια περίπτωση , ούτε καν αριστερός .
Το γεγονός αυτό μου δίνει την δυνατότητα , να είμαι πιο αντικειμενικός στις κρίσεις μου σε σχέση με πράξεις και γεγονότα που αφορούν πρόσωπα και πράγμτα , της αριστεράς.
Τις τελευταίες ημέρες , κάποιοι έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών , εφευρίσκοντας τεχνάσματα και αφορμές για να αποπροσανατολίσουν τον έλληνα πολίτη και το κυριότερο να τον κάνουν (λόγω απέχθειας) να απομακρυνθεί απο την πολιτική.
Σε αυτόν τον θίασο του παραλόγου και του αποπροσανατολισμού , έχουν κατα καιρούς πρωταγωνιστήσει διάφοροι άνθρωποι σε διάφορους ρόλους .
Εκβιαστές, χορεύτριες, μοναχοί,επιχειρηματίες,διεφθαρμένοι πολιτικοί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι,βιντεοσκόποι,dvdιστες,μεσίτες, τραπεζίτες σωτήρες, υπουργοί businessman κ.λ.π.
Την ώρα που ο Έλληνας βρίσκεται σε κρίση , η αγορά χωλαίνει και το κράτος πότε επιδίδεται το ίδιο σε ληστρικές επιδρομές στην τσέπη των Ελλήνων πότε αφήνει άλλους να επιδίδονται σε αυτό το «βάρβαρων ηθών» σπορ , τα ΜΜΕ και η πολιτεία ασχολείται με το Βατοπαίδι .
Αν έίναι δυνατόν.
Αναλύσεις επι αναλύσεων, ώρες ατελείωτης μαλακίας................
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕ !!!!!!!!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!
Αντι να σπρώξουμε την κοινωνία στην αντίδραση και την δράση , την αποχαυνώνουμε με ΄να σωρό μυθιστορήματα .
Τι μας νοιάζει ρε αν πήρε οικόπεδα και απο ποιόν ένας παπάς , τι μας νοιάζει αν υπήρξε συναλλαγή ή όχι ; Αυτό είναι το πρόβλημά μας ;Απο εμάς τα πήραν ή υπήρχε κάποια περίπτωση να τα έδιναν σε εμάς ποτέ ;
Όλοι μα όλοι είναι εγκάθετοι του συστήματος εξουσίας που ταλανίζει την Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια και παλεύουν ο καθείς απο την θέση που το σύστημα τον έχει εντάξει για τους δικούς του πολιτικούς!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!
Επανέρχομαι στον σκοπό αυτής της δημοσιεύσης . Βρήκε το σύστημα τώρα καινούριο θύμα και είμαι σίγουρος πως ξέρει που στοχεύει..........
Βρήκαν έναν νέο άνθρωπο , που τουλάχιστον τάραξε τα νερά του συστήματος και δείχνει οτι μπορεί να απειλήσει την φθαρμένη τους εξουσία(άσχετα αν συμφωνώ με τις θέσεις του ή όχι) και έπεσαν επάνω του σαν τα όρνια να τον φάνε.
Μίλαω για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ναι ρε ! Μέχρι εχθές τον λέγατε ανεπάγγελτο , τωρα σας πειράζει που έχει εταιρία , απο πότε αυτό είναι έγκλημα , σε ποιό καταστατικό ποιάς τεχνικής εταιρίας δεν περιγράφεται ως σκοπός η ανάληψη δημοσίων έργων ; Άλλωστε έχει πάρει κάποιο δημόσιο έργο και δεν το ξέραμε ;
Και μιλάνε ποιοι , αυτοί που μέχρι εχθές αν και τιμητές της αλήθεια , της δημοκρατίας και της αριστέρας διεπλέκοντο με δισεκατομμύρια .
Λαμόγια σιωπάστε .
Αφήστε του νέους ανθρώπους να μπουν και να διεκδικήσουν πράγματα , μην αφορίζετε και μην ρίχνετε το ανάθεμα σε όποιον δεν σας κάνει τα χατήρια .
Είμαστε φίλε Τσίπρα σε αντίθετα ιδεολογικά κανάλια αλλά τώρα σε αυτήν την άθλια και κατασκευασμένη ιστορία δεν μπορώ παρά να είμαι με το μέρος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: