Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!

Το είχα αναφέρει ξανα στην πρώτη μου δημοσίευση , χρειάζεται η αντίδραση όλων μας για να αντιληφθούν οι κυβερνώντες , πως με επικοινωνιακά τρικ , δεν μπορούν πλέον , ούτε να πείσουν τον κόσμο , ούτε να επιλύσουν τα μεγάλα και σοβαρά οικονομικά του προβλήματα.
Με λίγα λόγια , έχεις κανείς απο εμάς την ψευδαίσθηση , ότι θα αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ αν απομακρυνθεί ο Κος Αθανασόπουλος ;
Και αν , δεν μπορέί η κυβερνήση να παρέμβει άμεσα στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ , τώρα που η ΔΕΗ διατηρεί τον Δημόσιο χαρακτήρα της , τι θα γίνει αν πωληθεί σε ιδιώτες ;
Τι άλλο πρέπει να ακούσει η Κυβέρνηση , για να απομακρύνει τον Αθανασόπουλο απο την θέση του, απο την χθεσινή του δήλωση « το ρεύμα πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες οτι δεν είναι κοινωνικό αγαθό » .
Είναι ξεκάθαρο αγαπητοί μου συμπολίτες , οτι ούτε η κυβέρνηση έχει την βούληση να αλλάξει τα πράγματα ούτε τα πράγματα αλλάζουν απο μόνα τους .
Είναι επίσης ξεκάθαρο, πως οι πολίτες, δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τις εκλογές για να «τιμωρήσουν» την παρούσα κυβέρνηση.
Χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών απο την πλευρά των πολιτών , δεν αρκούν οι πορείες και οι διαμαρτυρίες στα κανάλια, υπάρχει ανάγκη για πιο δραστικά μέτρα .
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ .............!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 10.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ; ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ; ΘΑ ΔΥΣΧΕΡΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;
Πρέπει να καταλάβουμε , οτι η δύναμη μας είναι η οργανωμένη αντίδραση και δράση.
Ας προωθήσουν όλοι αυτήν την κίνηση , για να τους δείξουμε πως η εποχή των άβουλων όντων έχει περάσει ανεπιστρεπτι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: