Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ

Μια προανακοινωθείσα ανακοίνωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ; Κου Πέτρου Τατούλη έρχεται να ταράξει τα ήδη τρικυμιώδη νερά της πολιτικής σκηνής.
Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς καναλάρχες ,εκδότες, επιχειρηματίες(δεν σας θυμίζουν τα παραπάνω συστατικά διαπλοκής;) και θεατές όλους εμάς, προκύπτουν καθημερινά θέματα που ουδεμία σχέση έχουν με τα ουσιαστικά προβλήματα του λαού.
Μιλούν λοιπόν κάποιοι για ηθική στην πολιτική, ε! Ας το ακούσουν για ακόμη μια φορά ,δεν υπάρχει ηθική στην πολιτική . Η εξουσία διαχρονικά διέφθειρε και το παιχνίδι για την κατάκτηση της , μόνο καθαρό δεν θα μπορούσε να είναι.
Πόσες φορές ο ελληνικός λαός έγινε μάρτυρας «ανίερων» συμμαχιών , πόσες φορές ο ελληνικός λαός είδε διεφθαρμένους πολιτικούς και ηγεσίες ; Πολλές .
Δεν περίμενε ο λαός τον κύριο Τατούλη ( ο οποίος είναι φορέας εξουσίας και μάλιστα κυβερνητικής) για να μάθει αυτό που ξέρει απο την ημέρα που άρχισε να αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του, οτι δηλαδή η πολιτική δεν έχει ήθος.
Αυτό που περιμένει ο ελληνικός λαός είναι να βλέπει την χώρα του να γίνεται ιχυρή και όχι να εξευτελίζεται στα διεθνή φόρα, αυτό που περιμένει ο έλληνας πολίτης είναι να δει,επιτέλους, το βιωτικό του επίπεδο να βελτιώνεται και η ποιότητα ζωής του να αλλάζει προς το καλύτερο.
Δεν μας ενδιαφέρει κύριε Τάτουλη πόσα «βγάζει» η Κυρία Ζαχαρέα , μας ενδιαφέρει βεβαίως αν αυτά που βγάζει΄στηρίζονται σε κρατικά χρήματα κάτι που σαφώς υπαινίσεσθε.
Γιατί δεν το λέτε ευθέως Κύριε Βουλευτά ;
Γιατί εξακολουθείται να στηρίζεται μια «διεφθαρμένη» κυβέρνηση που παρέχει «προστασία» σε έναν «διεφθαρμένο» υπουργό ;
Γιατί δεν παραιτείσθε ή αν δεν θέλετε να χάσετε το βουλευτικό σας αξίωμα γιατι δεν ανεξαρτητοποιήσθε ; Γιατί δεν τολμάτε ;
Έχετε λέτε την κοινωνία με το μέρος σας .
Αλήθεια ; Είστε σίγουρος για αυτό ;
Ποιά κοινωνία κύριε Τατούλη , αυτην που εθίσατε και εκπαιδεύσατε , εσείς και οι όμοιοι σας να ανέχεται τα παράλογα ήθη του πολιτικού σας πολιτισμού ;
Την κοινωνία που εκπαιδεύσατε , να συνωθείται ως άμορφη και άβουλη μάζα στα πολιτικά γραφεία και τις πολιτικές συγκεντρώσεις;
Την κοινωνία που έμαθε να ζει με 700 ευρώ και να δανείζεται απο τους σύγχρονους νταβατζήδες της εποχής ( βλέπε τράπεζες) που δεν τολμήσατε ποτέ ακουμπήσετε γιατί σας ακούμπησαν γερά εκείνοι προ πολλού ;
Ποιά κοινωνία έχετε μαζί σας κύριε Τατούλη ;
Μην μου πείτε τα συνήθη «έχω μαζί μου την κοινωνία που καθημερινά αγωνίζεται και κοπιάζει που ονειρευεται και οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο» .
Κοιτάξτε , για το καλό του τόπου, να πείσετε πρώτος εσείς τον εαυτό σας για τα όσα ως «βόμβες» ανακοινώνετε κάθε φορά και τολμήστε , τολμήστε να ξεφύγετε απο το σύστημα που κατηγορείτε έμπρακτα, δώστε το παράδειγμα και μην κρύβεστε πίσω απο ανακοινώσεις , ανοίξτε την πόρτα της εξόδου και κατεβείτε στο δρόμο τότε θα έχουν ουσία τα όσα λέτε και ρητορεύετε και ίσως ........ίσως βρείτε κάποιους, που θα σας ακολουθήσουν , εκείνους τους λίγους, που έχουν απομείνει, να σκεφτόνται ακόμη καθαρά και ανεξάρτητα, εκείνους που θα είναι αποφασιμένοι να δώσουν ένα τέλος στην φαρσοκωμωδία της εποχής μας, που, οι περισσοτεροι, επιμένουν να την αποκαλούν με το παλιό της όνομα .............ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
Τολμήστε !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: